Over mij

Fijn dat je een kijkje neemt op mijn website.

Mijn naam is An, geboren en getogen in Geel. Ik ben getrouwd, mama van twee dochters en het baasje van Hektor en Stig (onze honden), Dotje en Nel (onze kippen), Liefje, Bella en Fien (onze koetjes).

Op een rustige locatie in Geel, omringd door onze mini-boerderij vind je mijn praktijk met voldoende parkeergelegenheid.

Gedurende 12 jaar gaf ik les aan tieners. Nadien volgde ik 6 jaar lang mijn droom, namelijk lerarenopleider worden aan de hogeschool Thomas More (lerarenopleiding). Mijn passie voor onderwijs doorgeven aan de toekomstige leraren, was mijn missie. Eén doel had ik steeds voor ogen: “geloven in onze jongeren”. Heel vaak kwam ik in contact met jongeren die niet meer gemotiveerd waren of zich slecht in hun vel voelden. Op een dag zei een studente me: “Blijf altijd met jongeren werken, want ik voelde me zo goed bij jou, jij zorgde ervoor dat ik me terug kon herpakken”.

De feedback van kinderen en jongeren stimuleerde mij om me meer te verdiepen in het “coachen”. Zo mooi en soms ongelofelijk hoe een aanmoediging en het herkennen en bekrachtigen van talenten jonge mensen kan helpen om hun doel te bereiken. Ik mocht ervaren dat mijn talent daar lag … jonge mensen helpen in hun soms moeilijke zoektocht.

Ik volgde verschillende professionele opleidingen en blijf mezelf verdiepen in deze materie.

Zo ontstond mijn praktijk “Happy Talent”. Mijn logo bestaat uit twee handen, om je te ondersteunen, te begeleiden. Als je goed kijkt, zal je zien dat één van de twee handen niet “perfect” gevormd is. De verschillende kleuren staan voor mijn speelse aanpak en het feit dat iedereen verschillend is, en dat dat helemaal oké is. Elke jongere, kind mag in mijn praktijk zijn wie hij/zij is.